Persoanele care vor să muncească în străinătate au la dispoziție 200 de locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida).

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă. Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/net/lună.  Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.
Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverinta medicala „apt de munca” si un CV la compartimentul EURES (consilier EURES – Elena Eleonora Diaconu) din cadrul AJOFM Tulcea, strada Grigore Antipa, nr. 10, et. I, camera 107, tel. 0240 512 298. Locul și data selecției vor fi comunicate ulterior.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.