Azi, de la ora 15.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc o şedinţă extraordinară, motivul convocării consilierilor fiind urgenţa cu care trebuiau aprobate patru proiecte de hotărâre. Este vorba despre :

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Tulcea nr. 7/05.07.2001 privind aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al judeţului Tulcea, cu modificările şi completările ulterioare; – aprobat.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 115/2017 pentru aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnicoeconomici si a sumei reprezentând cofinanțarea din partea bugetului propriu al Județului Tulcea pentru obiectivul de investiții “Modernizare podeț pe DJ 222L, Intersecție DN 22D – Carcaliu, km 1+732”; – aprobat.
3. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 49/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Modernizare si extindere Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea”; – aprobat.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 183/2018 privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiect pentru realizarea obiectivului “Modernizare si extindere Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea”; – aprobat.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.