Tulcea Alesia

Alesia, o fetiță de 10 ani care a stat în carantină instituționalizată timp de 14 zile, a părăsit luni, centrul, chiar de ziua ei. Asistentele Sanatoriului Balnear Techirghiol i-au cântat „La Mulți Ani” și i-au pregătit copilei un tort și multe baloane colorate.

Alesia s-a întors din Italia, împreună cu mama ei, în urmă cu 14 zile, a aterizat cu un avion pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” și a fost cazată, în carantină, în Sanatoriul Balnear Techirghiol.

Pe timpul carantinei, Alesia le-a înfrumusețat munca asistentelor cu desene în care le transmitea că totul va fi bine și le-a mulțumit pentru tot ceea ce fac cadrele medicale pentru repatriații români.

Pentru Alesia, ziua de luni a fost cea în care a părăsit centrul de carantinare, dar și ziua în care a împlinit 10 ani.

La plecare, cadrele medicale au surprins-o pe fetiță cu un tort și mai multe baloane colorate. Strânse în fața Sanatoriului Balnear, mai multe asistente i-au cântat Alesiei „La Mulți Ani”.

„Emoții și lacrimi de bucurie! Alesia a plecat spre casă, de ziua ei, la finalul celor 14 zile de carantină! La mulți ani, copil minunat! Mulțumim pentru lecția de curaj și speranță!”, au scris reprezentanții Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol pe pagina de Facebook.

O altă imagine emoționantă a venit, zilele trecute, tot de la Sanatoriul Balnear Techirghiol. Un cearșaf alb, pe care era scris mesajul „Vă mulțumim din suflet că ați avut grijă de noi”, a fost afișat la unul dintre balcoanele camerelor unde românii repatriați din Italia sunt carantinați.

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.